RETURURI – Parts Of The World

RETURURI

În conformitate cu OUG 34/2014, clientul are dreptul de a returna produsele nefolosite sau neutilizate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora de catre client.

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura fizica sau deteriorare
Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original nedeteriorat, cu sigiliul si etichetele originale nedeteriorate.
Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.
Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de catre client.

Returnarea produselor se va face folosind orice serviciu de curierat rapid avand ca destinatar PARTS OF THE WORLD SRL, Str. Ale Adjud, Nr. 2, Bl. F1, et.1, Ap. 5, Sector 3, Bucuresti, cod postal 032736.

Orice sesizare privind existenta unor defecte de fabricatie dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata. Nu se accepta retururile repetate pentru defecte de fabricatie.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, PARTS OF THE WORLD SRL va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile prin transfer bancar 

Parts of The World S.R.L

Va acoperi costurile de expediere aferente returnarii produselor doar în cazul în care returnarea se datoreaza erorii noastre.

Este de acord cu schimbarea unui inel din acelasi model in cazul in care este necesar un alt numar. Costurile aferente cu acest schimb vor fi suportate de catre client.

Din motive de igiena nu putem accepta retururile pentru cercei decat in cazul in care prezinta defecte.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru orice articol pierdut sau furat in tranzit.

Parts of The World S.R.L nu poate rambursa: taxe paypal, cost de livrare sau orice alte taxe plătite.

Rambursarea se va face doar în contul bancar utilizat pentru a plasa comanda (in cazul platilor online) sau in contul bancar specificat in solicitarea de retur..

În cazul returnării produselor, notificarea cu privire la retur se poate face prin e-mail la adresa office@partsoftheworld.ro specificand detaliat motivul returului, precum si toate informatiile necesare rambursarii (Nume, cod IBAN, Banca, etc)